Šplhací posed Summit Titan SD - predvádzací | IBO.sk
Šplhací posed Summit Titan SD - predvádzací Šplhací posed Summit Titan SD - predvádzací 1 Šplhací posed Summit Titan SD - predvádzací 2 Šplhací posed Summit Titan SD - predvádzací 3
Zľava 30%

Šplhací posed Summit Titan SD - predvádzací

Kategória: Šplhacie posedy
Kód produktu: SS-81083
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Titan SD rovnako ako všetky Summit posedy, dáva slobodu loviť všade bez pomoci rebríkov a schodov. Má neobyčajne vysokú nosnosť až 158kg, čo je pri jeho hmotnosti iba 11,3kg naozaj veľmi praktická vlastnosť. Je veľmi univerzálny aj vďaka hliníkovému 6-kanálovému platformovému rámu s „Dead Metal“ technológiou, ktorá zabezpečuje tlmenie zvuku. Bezpečnostné pracky umožňujú upraviť výšku podľa potreby a masívna predná časť je viacúčelová, čo uľahčuje lezenie a zároveň môže poslúžiť aj na odpočinok. Titan SD má komfortný penový sedák s operadlom, a tak sedenie v ňom bude pre Vás veľmi pohodlným zážitkom. Tento šplhací posed je taktiež vybavený popruhmi batohu, zeleným užitočným popruhom a dvomi povrchovo upravenými oceľovými horolezeckými lanami.

Tovar bol vyložený na predajni a výstave, bol predvádzaný zákazníkom, dá sa ale povedať, že tovar je nepoužívaný, avšak môže niesť známky používania. Tovar je bez záruky, preto je vo výraznej zľave.

Špecifikácia:
Hmotnosť posedu: 11,3kg
Konštrukcia: hliník
Priemer stromu: 20,3cm – 50,8cm
Výška sedadla: nastaviteľná
Rozmer: (sedák) 45,7cm x 50,8cm
             (operadlo) 30,5cm x 50,8cm
Celkové rozmery: 53,3cm x 96,5cm
Plocha platformy: 53,3cm x 78,1cm
Veľkosť rámu sedadla:  55,2cm x 72,4cm
Maximálna nosnosť: 158kg

Recenzie produktu Šplhací posed Summit Titan SD - predvádzací

Hore