Robotická kosačka VILLAGER VILLYBOT | IBO.sk

Robotická kosačka VILLAGER VILLYBOT

Kód produktu: VI051604
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

VILLYBOT je nový model robotickej kosačky od VILLAGER, ktorá odvedie množstvo práce za vás, navyše vám ušetrí veľa času a energie. Kosačka je vybavená indukčným AC motorom a poháňaná spoľahlivou Lítium-iónovou batériou SAMSUNG, vďaka ktorej môže robot pracovať až 120 minút.

Kosenie trávnika je často náročná úloha, ktorá vyžaduje významné množstvo času a vynaloženej energie. Ak máte náročný pracovný týždeň, je jasné, že na vyčerpávajúce kosenie v pár dňoch voľna nemáte náladu. Z tohto dôvodu bol vyvinutý VILLYBOT – robotická kosačka na trávu.

  • Li-ion batéria SAMSUNG®
  • Dokovacia stanica
  • Obvodový kábel s dĺžkou 100 m
  • Kolíky na upevnenie obvodovej čiary

VILLYBOT je autonómny robot s cieľom samovoľného kosenia trávnika s minimálnym podielom Vašej práce. Dlhodobý výskum robotickej kosačky má za následok, že VILLAGER prišiel s nápadom vysoko sofistikovanej, spoľahlivej a autonómnej jednotky, ktorá je vybavená senzormi pre detekciu dažďa a prekážok. V prípade daždivého počasia sa robot sám ukryje do prístrešku, ktorý musí byť chránený pred nepriaznivým počasím s možnosťou dobíjania VILLYBOTA. Keď sa robot priblíži k prekážke, automaticky sa vyhľadáva inú, zjazdenejšiu cestu. Odporúča sa odstrániť všetky možné prekážky ešte pred samotným výjazdom VILLYBOTA.

Parametre:

Typ motora: AC indukčný motor

Batéria: Li-ion, 28 V / 4 Ah

Výdrž batérie: do 120 minút

Doba nabíjania batérie: 180 minút

Plocha kosenia: 1000 m2 (pri ideálnych podmienkach)

Pracovná šírka: 240 mm

Výška kosenia: 25 – 65 mm

Svahová dostupnosť: 35% (20°)

Hmotnosť: 15 kg

Obvodová hranica slúži k označeniu okraja trávnika, ktorá začína aj končí v prístrešku pre VILLYBOTA. Aby bola obvodová hranica (čiara) maximálne spoľahlivá a trvanlivá, odporúča sa jej dĺžka 500 metrov. VILLAGER VILLYBOT sa pohybuje náhodne priamočiarou cestou a je schopný pokosiť 120 m2 za hodinu. Tento model hravo pracuje aj na terénnych svahoch do 20°.

Recenzie produktu Robotická kosačka VILLAGER VILLYBOT

Jolana
Kosačka od prvého spustenia funguje veľmi dobre, drží sa vyznačeného územia. je bezpečná a tichá. Odporúčam
Jozef
Skvele udržuje trávnik, tichá výkonná do poručujem

Hore