Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 VARMINT SPORTER PRO | IBO.sk

Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 VARMINT SPORTER PRO

Kód produktu: HN10
Záručná doba: 5 rokov
Dostupnosť: Dostupný
1 399.00 € s DPH
  • nastaviteľná lícnica
  • predĺžený zásobník na 10 nábojov
  • upravené predpažbie na pripevnenie príslušenstva
  • bezpečné uzamykanie šiestimi ozubmi
  • picatinny šína

Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 VARMINT SPORTER PRO je ideálna na presnú športovú streľbu na dlhé vzdialenosti. Má upravené predpažbie na pripevnenie príslušenstva, napr. dvojnožky. Zaujímavou črtou tejto zbrane je aj predĺžený zásobník na 10 nábojov kalibru 308 Win 270 win. Ďalšími skvelými vlastnosťami VARMINT SPORTER PRO je bezpečné uzamykanie šiestimi ozubmi a hladký a presný chod záveru s rotáciu iba 60 stupňov. Prebitie je tak pri tejto konštrukcii veľmi rýchle. Pažba z odolného plastu ukončená gumovou pätkou neobyčajne dobre sedí. Tiež má HAENEL Jaeger 10 VSP nastaviteľnú lícnicu, čo je veľkou výhodou pri streľbe cez puškohľad, umožňuje pohodlnejšie zalícenie, ktoré si sami prispôsobíte s ohľadom na výšku použitej montáže optiky.

Parametre produktu: 

Dĺžka hlavne: 560 / 610 Mag.
Priemer hlavne: standard / Ø19
Celková dĺžka: 1100 mm / 1150 (Magnum)
Hmotnosť: 3,7 kg
Kaliber: 270 Win.
Kapacita zásobníka: 10+1
Šína: Picatinny
Šína pre bipod: áno
Závitová krytka: áno
Nastaviteľná lícnica: áno
Vystužené predpažbie: áno
Mieridlá: Nie

Recenzie produktu Opakovacia guľovnica HAENEL Jaeger 10 VARMINT SPORTER PRO

Gusto
Vylepšená, modernizovaná puška, hlavne na športovú streľbu, kvalita ocele je naozaj vysoká, zbraň je veľmi presná a 100%-ne spoľahlivá, vrelo doporučujem.
Miki
Skutočný terčový špeciál za veľmi dobrú cenu, hlaveň je vysoko kvalitná, vhodná pre streľbu na väčšie vzdialenosti, samozrejme vo výkonnejšom kalibri.
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore