Bezolejový kompresor SCHEPPACH Air Force 3 | IBO.sk
Bezolejový kompresor SCHEPPACH Air Force 3 Bezolejový kompresor SCHEPPACH Air Force 3 1 Bezolejový kompresor SCHEPPACH Air Force 3 2 Bezolejový kompresor SCHEPPACH Air Force 3 3 Bezolejový kompresor SCHEPPACH Air Force 3 4 Bezolejový kompresor SCHEPPACH Air Force 3 5
Zľava 13%

Bezolejový kompresor SCHEPPACH Air Force 3

Kategória: SCHEPPACH
EAN4046664068365
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Ľahký, skladný, výkonný bezolejový kompresor SCHEPPACH AIR FORCE 3 s bohatou výbavou vhodný do každej domácnosti, chaty, karavanu alebo lode. Tento praktický pomocník s množstvom rôznych koncoviek, so silným motorom a vysokým pracovným tlakom si hravo poradí s fúkaním pneumatík áut, bicyklov, motocyklov, štvorkoliek, lôpt, matracov, nafukovacích člnov, raftov a podobne.

Všetko príslušenstvo vrátane elektrického káblu, 3 metrovej špirálovej tlakovej hadice, pištole s manometrom a 9 rôznymi koncovkami je šikovne ukryté vnútri kompresora, takže sa nemusíte báť žiadnej straty. Kompresor je vybavený pohodlným madlom pre ľahké prenášanie do úložného priestoru. Model Air Force 3 je poháňaný najmodernejším motorom s bezolejovou technológiou. Kontrola oleja, doplňovanie oleja či výmena tak vôbec nebude potrebná a kompresor je tak vždy plne pripravený odviesť svoju prácu. Stroj ma nízku hmotnosť - iba 5,5 kg a kompaktné rozmery, čo ho predurčuje k využitiu pri stanovaní, kempovaní a iných outdoorových aktivitách.

Príkon: 1100 W
Typ motoru: 230 V - 50 Hz
Maximálny tlak: 8 bar
Sací výkon: 180 l/min.
Prívodná šnúra: 3 m
Tlaková hadica: špirálová, 3 m
Hmotnosť: 5,5 kg

Recenzie produktu Bezolejový kompresor SCHEPPACH Air Force 3

Hore